Zaterdag training: Effectief Communiceren met Kinderen

Laden Evenementen

Kinderen opvoeden lijkt zo vanzelfsprekend, maar wie kinderen opvoedt weet dat dit niet altijd harmonieus, gezellig en rustig verloopt. Wat kan leiden tot machteloosheid, frustratie en onbegrip voor elkaar. Wie herkent het niet? Je kind die zijn spullen laat rondslingeren, strijd voert over eten, aankleden of tandenpoetsen, urenlang wil gamen en als dit niet mag het stiekem doet.

Maar wat gebeurt er? Hoe komt het dat we met dagelijks herkenbare taal uit contact raken? En hoe kan je anders reageren zodat er geen strijd en onbegrip voor elkaar is?

Dat kan met de praktische vaardigheden die de Gordon® training ‘Effectief Communiceren met Kinderen’ biedt. Want de woorden die je kiest en de toon waarop je iets zegt zijn cruciaal om in contact te komen met je kind. De training is laagdrempelig en we gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. Wil jij ook je kennis en vaardigheden vergroten voor meer saamhorigheid en rust in huis en wil je meer grip op het gedrag van je kind? Meld je aan via https://www.gelijkingezin.nl/training-effectief-communiceren-met-kinderen/ zodat je:

• Voorkomt dat je je geduld verliest
• Je gevoelige kind met pittig gedrag beter leert begrijpen en bereiken
• Kind beter naar jou luistert
• Jouw grens liefdevol duidelijk kan maken

Startdatum: Zaterdag 12 februari
Vervolgdata: 19 februari, 12 maart en 26 maart
Tijd: 9:30 uur tot 15:00 uur
Plaats: Den Bosch of Deil
Vergoeding: € 350,- pp incl. werkboek, koffie/thee en lunch. 20% korting echtpaar; samen € 560,-

Deel deze pagina

Ga naar de bovenkant