Zaterdag basistraining: “Effectief Communiceren met Kinderen”

Laden Evenementen

Ben je geïnteresseerd in de Gordonmethode, maar wil je je niet direct voor een hele training aanmelden? Dan kan je op deze dag kennismaken met de basisprincipes van de Gordonmethode. Daarna kan je beslissen of je de volledige training in 3 zaterdagen vervolgt (voor gereduceerd tarief) om jezelf de Gordonmethode eigen te maken.

Startdatum: Zaterdag 29 januari
Tijd: 09:00 uur tot 15:00 uur
Plaats: Den Bosch of Deil
Vergoeding: € 99,95 pp incl. BTW, koffie en thee

Wat biedt de Gordonmethode: 

Kinderen opvoeden lijkt zo vanzelfsprekend, maar wie kinderen opvoedt weet dat dit niet altijd harmonieus, gezellig en rustig verloopt. Wat kan leiden tot machteloosheid, frustratie en onbegrip voor elkaar. Wie herkent het niet? Je kind die zijn spullen laat rondslingeren, strijd voert over eten, aankleden of tandenpoetsen, urenlang wil gamen en als dit niet mag het stiekem doet.

Maar wat gebeurt er? Hoe komt het dat we met dagelijks herkenbare taal uit contact raken? En hoe kan je anders reageren zodat er geen strijd en onbegrip voor elkaar is?

Dat kan met de praktische vaardigheden die de Gordon® training ‘Effectief Communiceren met Kinderen’ biedt. Want de woorden die je kiest en de toon waarop je iets zegt zijn cruciaal om in contact te komen met je kind. De training is laagdrempelig en we gaan aan de slag met voorbeelden uit de praktijk. Wil jij ook je kennis en vaardigheden vergroten voor meer saamhorigheid en rust in huis en wil je meer grip op het gedrag van je kind? Meld je aan via https://www.gelijkingezin.nl/training-effectief-communiceren-met-kinderen/ zodat je:

• Voorkomt dat je je geduld verliest
• Je gevoelige kind met pittig gedrag beter leert begrijpen en bereiken
• Kind beter naar jou luistert
• Jouw grens liefdevol duidelijk kan maken

Deel deze pagina

Ga naar de bovenkant