Training effectief leidinggeven (Amsterdam)

Home/Training effectief leidinggeven/Training effectief leidinggeven (Amsterdam)
Laden Evenementen

Coachend communiceren in de praktijk

De training Effectief Leidinggeven is voor (aankomend) managers/teamleiders die effectiever willen communiceren als leidinggevende, die willen weten waar hun valkuilen zitten en hoe deze te voorkomen.

Deze training geeft je handvatten om je taken als manager/teamleider goed uit te voeren. Wat doe je als je merkt dat medewerkers niet open met je communiceren? Hoe geef je de medewerkers de juiste waardering?
Hoe ga je om met weerstand op jouw besluiten? Als de emoties hoog oplopen, wat doe je dan? Hoe voer je goede gesprekken? Wat te doen bij conflicten? Hoe kun je effectief reageren als iemand onacceptabel gedrag vertoont?
Voor veel leidinggevenden is dit geen gesneden koek. Want hoe straal je gezag uit zonder autoritair te zijn? En hoe kun je inspireren als medewerkers steeds maar niet doen wat jij wilt?

De training bestaat uit 8 dagdelen (meestal in-company), soms verdeeld over 8 weken, soms over 4 hele dagen met lunch (zoals de bij de open inschrijving).

Vanaf 5 november is er een open-inschrijving training in Amsterdam gepland op vier zaterdagen:

Data: 5, 19 nov, 3, 17 dec 2022
Tijd: van 09:00-12:00 en van 13:00-16:00
Kosten: € 595,- per persoon inclusief cursusmateriaal (excl btw).

Meer informatie over de training lees je op www.gordontrainingamsterdam.nl/LET

Gordontraining Amsterdam
Jan Dirk van Abshoven

06-24668283
info@gordontrainingamsterdam.nl

Jan Dirk van Abshoven is gelicentieerd Gordon-trainer sinds 2004
Hij geeft ook trainingen aan ouders en pedagogisch medewerkers in de Kinderopvang, en is actief als trainer in bedrijven (teams en management)

Deel deze pagina

Ga naar de bovenkant