Training Effectief Leiderschap (Amsterdam)

Home/Training effectief leidinggeven/Training Effectief Leiderschap (Amsterdam)
Laden Evenementen

Coachend communiceren in de praktijk

De training Effectief Leiderschap is voor (aankomend) managers/teamleiders die effectiever willen communiceren als leidinggevende, die willen weten waar hun valkuilen zitten en hoe deze te voorkomen.

Deze training geeft je handvatten om je taken als manager/teamleider goed uit te voeren. Wat doe je als je merkt dat medewerkers niet open met je communiceren? Hoe geef je de medewerkers de juiste waardering?
Hoe ga je om met weerstand op jouw besluiten? Als de emoties hoog oplopen, wat doe je dan? Hoe voer je goede gesprekken? Wat te doen bij conflicten? Hoe kun je effectief reageren als iemand onacceptabel gedrag vertoont?
Voor veel leidinggevenden is dit geen gesneden koek. Want hoe straal je gezag uit zonder autoritair te zijn? En hoe kun je inspireren als medewerkers steeds maar niet doen wat jij wilt?

“Ik durf iets meer te confronteren i.p.v. ‘duiken’ dankzij oefenen in de training. Ik ben iets alerter en sta stil bij zaken die me dwarszitten. Ik geef daar nu aandacht aan en ben daarin pro-actief.”deelnemer

Vanaf 10 januari 2024 is er een open-inschrijving training in Amsterdam gepland op vier woensdagen:

Data: 10, 24 jan, 7, 28 febr 2024.
Tijd: van 09:00-12:00 en van 13:00-16:00
Kosten: € 695,- per persoon inclusief cursusmateriaal en lunch(excl btw).

Meer informatie over de training lees je op www.gordontrainingamsterdam.nl/LET

Gordontraining Amsterdam
Jan Dirk van Abshoven

06-24668283
info@gordontrainingamsterdam.nl

Jan Dirk van Abshoven is gelicentieerd Gordon-trainer sinds 2004
Hij geeft ook trainingen aan ouders en pedagogisch medewerkers in de Kinderopvang, en is actief als trainer in bedrijven (teams en management)

Deel deze pagina

Ga naar de bovenkant