Aanbod Trainingen in Vlaanderen

· Algemeen

Wij zijn blij met de vele vragen vanuit Vlaanderen! Er is een groeiende interesse in een goede en succesvolle communicatie. Bij ouders en opvoeders in de omgang met kinderen en het versterken van de relatie. Bij professionals in de Kinderopvang voor een pedagogisch verantwoorde omgang met kinderen die de ontwikkeling stimuleert. Bij professionals en leidinggevenden om door een effectieve communicatie de samenwerking en daarmee de kracht van de relaties te versterken. U bent uitgenodigd en we verwelkomen u graag op onze trainingen en workshops!

· Trainingen voor Ouders en Opvoeders

Je wordt als ouder uitgenodigd om stil te staan bij hoe je kijkt en (ècht) luistert naar het gedrag van je kind en hierin te oefenen:

  • 'Wat wil mijn kind me (via zijn gedrag) duidelijk maken, wat heeft het nodig?'
  • 'En hoe is dit dan voor mij als ouder? Wat heb ik nu nodig?'

In de training leer je om door deze vragen sneller tot de kern te komen van wat er gaande is.
Dan kan je een bewuste keuze maken in hoe je reageert naar je kind toe. Door het inzetten van diè passende praktische vaardigheden op dàt moment.
Je oefent om op een respectvolle, duidelijke, transparante manier te communiceren, ook bij het aangeven waar jouw grens ligt.
Op die manier creëer je steeds meer ruimte voor een fijn contact binnen je gezin èn je stimuleert bij je kind de vorming van een positief zelfbeeld , (zelf)vertrouwen en veerkracht.
Als er toch een conflict is, gaan jullie samen op zoek naar oplossingen waar iedereen zich goed bij voelt.
De aangereikte inzichten en vaardigheden die je meekrijgt, kan je meenemen om je kind op een onvoorwaardelijke manier te ondersteunen, doorheen elke leeftijdsfase die het nog zal doorlopen.
Bovendien kan je dit ook toepassen binnen elke andere relatie die je wil verdiepen.

 

Agenda voor Ouders en Opvoeders


Training Effectief Communiceren met Kinderen


- startdatum: 10 maart 2018
- toelichting: Gordontraining voor ouders, 5 zaterdagnamiddagen 13.30u-16.45u
- plaats: Sint-Genesius-Rode (België)
- trainer: Ingrid Franx
- mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Locatie: 'T PRACHTHOF' - Oude Nijvelsebaan 24B - 1640 Sint-Genesius-Rode

Bijdrage: € 210 per persoon, € 350 per koppel (exclusief BTW, inclusief werkmap, koffie, thee, fruitsap)


Andere reeksen op aanvraag.

 Accepteer cookies om van social media integratie gebruik te kunnen maken.

Nieuwe website Gordon Communicatie

 

 

11 januari 2018

start de Top Class Communicatie Vaardigheden 

Een verdieping in de communicatie vaardigheden voor professionals. In 7 dagen leer je professioneel en persoonlijk communiceren met de geleerde tools.

 

marianne 400Column

De column van Linda Peperkoorn is een opwarmertje voor de vakantie die voor de deur staat. Zij schrijft over hoe ‘ZEN’ de vakantie kan zijn en geeft checklist met 8 adviezen voor een ‘ZEN Vakantie met het gezin’. Praktisch, met herkenbare humor. Een aanrader om te lezen!

Lees de column

Inloggen

Toegang tot afgeschermde delen van de site is voorbehouden aan opgeleide Gordon Communicatie Trainers. Deze kunnen onderstaand inloggen.

Accepteer cookies om van social media gebruik te kunnen maken.