Aanbod Trainingen in Vlaanderen

· Algemeen

Wij zijn blij met de vele vragen vanuit Vlaanderen! Er is een groeiende interesse in een goede en succesvolle communicatie. Bij ouders en opvoeders in de omgang met kinderen en het versterken van de relatie. Bij professionals in de Kinderopvang voor een pedagogisch verantwoorde omgang met kinderen die de ontwikkeling stimuleert. Bij professionals en leidinggevenden om door een effectieve communicatie de samenwerking en daarmee de kracht van de relaties te versterken. U bent uitgenodigd en we verwelkomen u graag op onze trainingen en workshops!

· Trainingen voor Ouders en Opvoeders

Je wordt als ouder uitgenodigd om stil te staan bij hoe je kijkt en (ècht) luistert naar het gedrag van je kind en hierin te oefenen:

  • 'Wat wil mijn kind me (via zijn gedrag) duidelijk maken, wat heeft het nodig?'
  • 'En hoe is dit dan voor mij als ouder? Wat heb ik nu nodig?'

In de training leer je om door deze vragen sneller tot de kern te komen van wat er gaande is.
Dan kan je een bewuste keuze maken in hoe je reageert naar je kind toe. Door het inzetten van diè passende praktische vaardigheden op dàt moment.
Je oefent om op een respectvolle, duidelijke, transparante manier te communiceren, ook bij het aangeven waar jouw grens ligt.
Op die manier creëer je steeds meer ruimte voor een fijn contact binnen je gezin èn je stimuleert bij je kind de vorming van een positief zelfbeeld , (zelf)vertrouwen en veerkracht.
Als er toch een conflict is, gaan jullie samen op zoek naar oplossingen waar iedereen zich goed bij voelt.
De aangereikte inzichten en vaardigheden die je meekrijgt, kan je meenemen om je kind op een onvoorwaardelijke manier te ondersteunen, doorheen elke leeftijdsfase die het nog zal doorlopen.
Bovendien kan je dit ook toepassen binnen elke andere relatie die je wil verdiepen.

 

Agenda voor Ouders en Opvoeders


o   18 mei 2017 / Interactieve lezing ‘Boost de relatie met je kind’ in het kader van Week Van De Opvoeding (20.00 – 21.30 uur) Prijs euro 6,00 / Omgeving Hallo / Ingrid Franx / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 

o   29 mei 2017 / 2 maandagen (09.00 uur – 16.30 uur) op 29 mei en 12 juni. Prijs euro 175 / euro 265 (koppel) inclusief werkmap, koffie & thee / Regio Halle / Ingrid Franx / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

o   10 juni 2017 / 2 zaterdagen (09.00 uur – 16.30 uur) op 10 en 17 juni. Prijs euro 175 / euro 265 (koppel) inclusief werkmap, koffie & thee / Regio Halle / Ingrid Franx / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Accepteer cookies om van social media integratie gebruik te kunnen maken.

Nieuwe website Gordon Communicatie

 

 

23 maart 2017 
start de Top Class Communicatie Vaardigheden 

Een verdieping in de communicatie vaardigheden voor professionals. In 7 dagen leer je professioneel en persoonlijk communiceren met de geleerde tools.

23 maart 2017 
start de opleiding totgecertificeerd Communicatie Trainer


De rode draad door de opleiding (18 dagen verdeeld over 3 modules) is je persoonlijke en professionele ontwikkeling tot trainer. Je leert, oefent, reflecteert en groeit. In de laatste module kies je de Gordon® licentie waarin je wilt specialiseren. 

marianne 400Column

Heleen Bos schrijft over haar ervaringen in de opvoeding van haar dochter en geeft praktisch inzicht in de Communicatieve Vaardigheden die ze inzet. Een aanrader om te lezen! 

Lees de column

Inloggen

Toegang tot afgeschermde delen van de site is voorbehouden aan opgeleide Gordon Communicatie Trainers. Deze kunnen onderstaand inloggen.

Accepteer cookies om van social media gebruik te kunnen maken.